На грандіозній «Гонці Нації» першу значну перемогу виборола команда, яка заручилася підтримкою «Тернопільського»

27 вересня 2019 1407

Команда «Тернопільське – Сила Файного Міста» здобула перше місце серед сильніших команд з України та з-за кордону на черговому екстремальному забігу з перешкодами «Гонка націй». Невеликий внесок у перемогу тернополян зробила ТМ «Тернопільське», яка не забуває про талановиту місцеву молодь та усіляко підтримує участь спортсменів в активних видах спорту.

На масштабному змаганні, яке стартувало 22 вересня на київському стадіоні «Олімпійський», випробувати свої сили та стійкість духу у столиці України зібралося понад 2 тис учасників. Професійні спортсмени та аматори долали 5 км різноманітних перешкод.

Як розповів капітан команди «Тернопільське – Сила Файного Міста» Назар Сарабун, вода, сходи, мильний розчин, холод – лише незначна частина того, із чим довелося зіткнутися учасникам на екстремальних дистанціях.

Гонка Нації
Гонка Нації

– Дорога до фінішу була дуже нелегкою – нерівною, мокрою, слизькою. А організатори змагань вигадали для учасників близько 20 хитромудрих перешкод, проходження яких було під силу не усім. При цьому кожне наступне випробування здавалося важчим за попереднє. Так, ми повинні були залізти у стилізовану «пральну машинку» - велику коробку з піною всередині. Незважаючи на те, що піна потрапляла в обличчя, потрібно було швиденько дійти до кінця машини-коробки, де були другі двері для виходу. Потім ти, увесь у піні, повинен пройти через струмені води – своєрідний душ після намилення. А далі по дорозі нас чекала рампа – різкий мокрий підйом, який потрібно подолати. Оскільки на рампі слизько, мало хто зміг пройти її з першої спроби. Все ж нашій команді є чим пишатися, оскільки ми перші подолали «тернистий» шлях стадіону «Олімпійський». Приємно, що маємо підтримку вдома. Це як підтримка вболівальників, так і допомога нашого незмінного спонсора – ТМ «Тернопільське», яка також нам допомагала і на попередній «Гонці націй» у Львові. Цього разу від партнерів ми мали як продукцію (пиво та квас), так і фінансову допомогу. Кожна підтримка, яку додають до нашої команди небайдужі краяни – це наче цеглинки, які роблять шлях до перемоги міцнішим, – поділився Назар Сарабун.

Гонка Нації

«RaceNation» («Гонка Нації»)

Радіє з першості, яку привезли додому тернопільські гравці, й представник ТМ «Тернопільське» Володимир Гомівка.

– Приємно, що наші хлопці показали швидкість та спритність на рівні з сильними суперниками, та навіть ще краще. Якщо попередні «Гонки націй» давали тернопільським гравцям багацько незабутніх вражень від участі, то цього разу рефлексії доповнилися ще й радістю від перемоги. Такі змагання неабияк гартують дух, вчать не зупинятися перед труднощами та розуміти, що навіть неможливі перешкоди можна подолати. Синці та подряпини заживуть, а піднесеність від гри ще довго буде з вами. Нехай перемога у Києві буде першою серед числа інших подальших перемог тернопільської команди, — наголосив Володимир Гомівка.

Гонка Нації

«RaceNation» («Гонка Нації»)

Тарас Тернопільський